FETÖ İrtibatlı 445 Emniyet Mensubu Açığa Alındı

Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı tarafından dijital materyaller üzerinde yapılan geriye dönük çalışmalar kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY ile irtibatta olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubunun açığa alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığımızın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı. Bu şahıslar hakkında idari soruşturma açıldı.

açıklaması yer alıyor.

63’Ü İSTANBUL EMNİYETİNDEN

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı tarafından dijital materyaller üzerinde yapılan geriye dönük çalışmalar kapsamında FETÖ/PDY ile irtibat ve iltisaklı olduğu iddiasıyla açığa alınan 445 aktif emniyet mensubunun 63’ünün İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosundan olduğu öğrenildi.

Biri “komiser yardımcısı” pozisyonundaki 63 FETÖ/PDY iltisaklısının, çeşitli ilçe emniyet müdürlükleri ile operasyonel şubelerde görev yaptıkları öğrenildi.

Kaynak: Memurlar.Net

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir